COMITETE
CURS POST- CONGRES
INFORMAȚII CONGRES
Invitați străini
Credite evenimente ARCE
Informați utile moderatori, prezentatori, Comisia de evaluare a posterelor
Premiu Congres
DOCUMENTE
PROGRAM ȘTIINȚIFIC
Tematică
EXPOZIȚIE MEDICALĂ
Firme expozante
SPONSORI
BIROU PRESĂ
Ghid presă
Parteneri media
Comunicate de presă
BUCUREȘTI - INFORMAȚII UTILE
Transport
Artă și cultură
GALERIE FOTO

SPONSORI

Sponsor de Argint
 
 

Sponsori de Bronz
 
 
 
 
 
 
 
Sponsori
 
 
 
 
 
 
 
 

 
   

MESAJ DE BUN VENIT

Dragi colegi,
 
În numele Comitetului Național de Organizare al celui deal V-lea Congres al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și alte Tehnici Intervenționale (ARCE), am deosebita plăcere de a vă adresa un călduros “Bine ați venit”. Ne bucurăm să constatăm că la această reuniune sunt prezenți peste 500 de participanți români și străini.
 
De-a lungul timpului, A.R.C.E. s-a dovedit o asociație cu un înalt nivel științific și cu un mare grad de accesibilitate, care a permis specialiștilor români nu numai să învețe de la alții, ci și să-și împărtășească propria experiență.
 
Considerăm Congresul ARCE ca un moment optim pentru a discuta împreună problemele specialităților noastre, subiecte de interes general în practica zilnică, aspecte clinice particulare, rezultate ale studiilor clinice sau experimentale, probleme privind formarea și perfecționarea continuă a celor ce activează în domeniile chirurgiei minim-invazive sau altor tehnici intervenționale. Este practic singurul forum în care specialități ca și chirurgia generală, chirurgia pediatrică, chirurgia toracică, ginecologia, urologia, anestezia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia ORL sau radiologia intervențională, pot prezenta experiențele particulare și pot căuta soluții comune de rezolvare a problemelor medicale prin tehnici minimal-invazive.
 
Este salutară participarea cadrelor medii de diferite specialități la acest eveniment, dovedinduse astfel încă o dată că o medicinăde performanță nu poate fi efectuată fară implicarea tuturor participanților la actul medical.
 
Aria expozițională în care sunt prezente principalele companii de echipamente medicale și farmaceutice vă oferă prilejul de a cunoaște cele mai noi produse, care ne permit nouă, clinicienilor, să îmbunătățim calitatea și siguranța actului medical.
 
Sperăm, de asemenea, că atât programul social armonizat cu ambianța plăcută a Hotelului Rin Grand, cât și implicarea Sponsorilor în susținerea Congresului vor completa eforturile noastre spre a vă oferi o ședere cât mai plăcută.
 
Prof.Dr. Mircea Beuran
Președinte Congres ARCE 2009
 
 
Stimați colegi și prieteni,
 
În numele Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și alte Tehnici Intervenționale (A.R.C.E.) am onoarea de a vă invita să participați la Al V-lea Congres Național ARCE, care va avea loc în perioada 11 - 14 noiembrie 2009, la București.
 
Congresul își propune să discute probleme de actualitate în chirurgia minim-invazivă - programele de training, noutățile tehnologice (chirurgie robotică, NOTES), locul laparoscopiei în ghidurile de practică medicală - precum și temele clasice - chirurgie eso-gastrică, colo-rectală, hepato-bilio-pancreatică, metabolică, toracoscopică, endocrină.
 
Experții noștri și invitații din străinătate își vor împărtăși experiența și expertiza în chirurgia minim-invazivă și vor fi garanții unui înalt nivel științific.
 
Siturile istorice, muzeele de artă și teatrele renumite ale Capitalei vor asigura o ambianță plăcută pentru Dumneavoastra și însoțitorii Dumneavoastră.
 
Nu în ultimul rând, locul de desfășurare al Congresului - Centrul de Conferințe Rin Grand Hotel, București - va permite un suport logistic deosebit și un cadru agreabil.
 
Vă așteptăm cu drag,
 
Prof. Dr. Eugen Târcoveanu
Președinte Asociația Română pentru
Chirurgie Endoscopică și alte
Tehnici Intervenționale (A.R.C.E.)
 

Newsletter

Pentru informații la zi privind Congresul ARCE, vă rugăm completați câmpurile de mai jos:
Nume:
Email:

Știri

Programul Științific al Congresului ARCE 2009 este disponibil pentru vizualizare/descărcare prin accesarea butonului DOCUMENTE.
 
 
 
Datorită programului științific deosebit de intens stabilit de Comitetul Științific al Congresului, Organizatorii au decis ca deschiderea oficială a Congresului ARCE 2009 să aibă loc cu o zi mai devreme, respectiv miercuri,
11 noiembrie 2009, Sala Geneva, orele 18.00.

Date importante

Pre-înscriere (taxă redusă)
până la 01.09.2009

Înscriere
02.09.2009 - 01.11.2009

Termen limită pentru transmiterea rezumatelor științifice
20.09.2009