Mesaj De Bun Venit

Mesaj de Bun Venit

Dragi colegi,

În numele Comitetului Naţional de Organizare al celui de al VI-lea Congres al Asociaţiei Române pentru Chirurgie Endoscopică şi alte Tehnici Intervenţionale (A.R.C.E.), am deosebita plăcere să vă adresez invitaţia de participare la evenimentele ARCE 2011, la care este estimată prezenţa a peste 800 – 1.000 de participanţi români şi străini.


De-a lungul timpului, A.R.C.E. s-a dovedit o asociație cu un înalt nivel științific și cu un mare grad de accesibilitate, care a permis specialiștilor români nu numai să învețe de la alții, ci și să-și împărtășească propria experiență.

Considerăm Congresul ARCE ca un moment optim pentru a discuta împreună problemele specialităților noastre, subiecte de interes general în practica zilnică, aspecte clinice particulare, rezultate ale studiilor clinice sau experimentale, probleme privind formarea și perfecționarea continuă a celor ce activează în domeniile chirurgiei minim-invazive sau altor tehnici intervenționale. Este practic singurul forum în care specialități ca și chirurgia generală, chirurgia pediatrică, chirurgia toracică, ginecologia, urologia, anestezia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia ORL sau radiologia intervențională, pot prezenta experiențele particulare și pot căuta soluții  comune de rezolvare a problemelor medicale prin tehnici minimal-invazive.

Salut toţi experţii noştri şi invitaţii din străinătate, care reprezintă toate specialităţile chirurgicale şi A.T.I., ce îşi vor da mâna pentru a pune în operă experienţele lor în acest Congres.

Aria expozițională este destinată principalelor companii de echipamente medicale și farmaceutice, pentru a vă oferi prilejul de a cunoaște cele mai noi produse, care ne permit nouă, clinicienilor, să îmbunătățim calitatea şi siguranța actului medical.

Sperăm, de asemenea, că atât programul social armonizat cu ambianța plăcută a excelentei locații Willbrook Platinum Business & Convention Center, cât și implicarea Sponsorilor în susținerea Congresului vor completa eforturile noastre spre a va oferi o ședere cât mai plăcută.

Prof. Dr. Mircea Beuran
Preşedinte A.R.C.E.

Date importante

Înscrieri Congres


Pre-înscrieri cu taxă redusă până la data de 01 iulie 2011

Perioadă înscrieri                              02 iulie - 31 octombrie

Înscrieri pe loc începând cu data de 01 noiembrie 2011


Rezumate Științifice


1 august 2011 - termen limită de transmitere a rezumatelor științifice