Al IX-lea Congres Național al Asociației Române Pentru Chirurgie Endoscopică

Al IX-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică 

Tema: Chirurgie video-asistată - tehnologii noi și terapii mai eficiente

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată 

23 - 25 noiembrie 2017

Willbrook Platinum Business & Convention Center, București

GHID DE ÎNREGISTRARE ONLINE

PASUL 1 - PARTICIPANT:
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii pentru efectuarea înregistrării.
Apăsaţi butonul Pasul următor.

PASUL 2 - TAXE DE ÎNREGISTRARE:
Bifaţi căsuţa corespunzătoare categoriei în care vă încadraţi, iar în cazul în care sunteţi susţinut de o companie, vă rugăm să completaţi câmpul “Taxă de înregistrare susţinută de firma”.
Pentru a solicita factura fiscală pentru taxa de înregistrare, vă rugăm să completați detaliile necesare în secțiunea COORDONATE FACTURARE.

În cazul în care trebuie să dovediți apartenența la una din categoriile de participare (ex. medic rezident, student, membru ARCE), vă rugăm să folosiți secțiunea COPIE ACT DOVEDITOR pentru a încărca documentele necesare. 

După ce ați completat informațiile solicitate în acest pas, apăsaţi butonul Pasul următor

PASUL 3 - RESPONSABILITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR:
După citirea termenilor şi condiţiilor de înregistrare la Congres, precum şi a informaţiilor privind gestionarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să bifaţi căsuţele corespunătoare, pentru a confirma luarea la cunoştinţă şi acordul dumneavoastră.
Apăsaţi butonul Pasul următor.

PASUL 4 - METODE DE PLATĂ:
Organizatorii pun la dispoziție două metode de plată (online și prin transfer bancar). Vă rugăm să bifaţi varianta dorită şi să completaţi cu informaţiile solicitate dacă este nevoie.

Apăsaţi butonul Previzualizare / Finalizare.

În urma finalizării înscrierii veţi primi un e-mail de confirmare a înregistrării formularului. Confirmarea de înregistrare va fi trimisă prin e-mail în maximum 7 (șapte) zile de la confirmarea efectuării plății.
Eventuale modificări/completări pe formularul online sunt posibile până la data de 15 august 2017 prin accesarea link-ului din mesajul primit.