Al IX-lea Congres Național al Asociației Române Pentru Chirurgie Endoscopică

Al IX-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică 

Tema: Chirurgie video-asistată - tehnologii noi și terapii mai eficiente

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată 

23 - 25 noiembrie 2017

Willbrook Platinum Business & Convention Center, București

Certificate de participare

Toţi participanţii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care au fost creditate evenimentele ARCE 2017 de către EACCME (European Accreditation Council for Continuing Medical Education).

Documentele de participare şi adeverinţele cu lucrări vor fi disponibile numai în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.ralcom.ro.

Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal şi completarea chestionarului de evaluare disponibil în cont. Informaţiile necesare accesului vor fi transmise prin e-mail tuturor participanţilor la evenimentele ARCE 2017 în data de 25 noiembrie 2017.

Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică și va conţine documentele participantului care s-a înregistrat cu aceasta.

Nu se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea certificatelor mai multor participanţi.

În cazul în care aveţi deja contul activat, vă rugăm să vă logaţi în cont folosind datele de conectare primite la evenimentul precedent (e-mail şi parolă) şi să consultaţi secţiunea Evenimente pentru a descărca materialele aferente evenimentelor ARCE 2017.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vă adresaţi personalului de la Help Desk my.ralcom.ro, situat în holul Willbrook Platinum Business & Convention Center, în zona Biroului de Informaţii şi Înregistrări Participanţi.