Al IX-lea Congres Național al Asociației Române Pentru Chirurgie Endoscopică

Al IX-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică 

Tema: Chirurgie video-asistată - tehnologii noi și terapii mai eficiente

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată 

23 - 25 noiembrie 2017

Willbrook Platinum Business & Convention Center, București

Deveniți Partener sau Expozant

Congresul ARCE 2017 reprezintă o oportunitate unică de promovare şi de prezentare a noilor aparate, ustensile şi tehnologii în domeniul chirurgiei endoscopice și bariatrice pentru toate companiile medicale care activează în acest domeniu.

Deveniţi Partener şi/sau Expozant la Congresul ARCE 2017 pentru:

✔ Promovare
Congresul ARCE 2017 reprezintă o oportunitate unică de promovare și de prezentare a produselor, consumabilelor și tehnologiilor pentru toate companiile care activează în domeniul chirurgiei.

✔ Expunere
Observaţi si evaluaţi competitorii pentru a vă diferenţia de concurenţă şi a veni cu propuneri atractive şi oportunităţi adaptate nevoilor segmentului de piaţă vizat.
Interacţionați cu publicul ţintă în scopul creării de brand awareness.  

✔ Networking
Congresul va crea oportunitatea relaţionării cu specialişti din domeniu, încheierea de parteneriate şi consolidarea relaţiilor de business deja existente. Evenimentul este o platformă ideală unde puteţi cunoaşte noi clienţi pentru generarea de oportunităţi de afaceri. 

✔ Acces la publicul ţintă
Congresul ARCE 2017 reprezintă mediul ideal pentru testarea pieţei sau lansarea de produse noi. Aici veţi întâlni peste 700 de specialişti, potenţiali clienţi ai afacerii dumneavoastră.

Prețuim relația cu partenerii noștri și ne străduim să oferim serviciile și beneficiile care vor garanta satisfacția participării dumneavoastră la Congresul ARCE 2017.
Sugestiile dumneavoastră pentru îmbunătățirea experienței de implicare ca partener al evenimentului sunt întotdeauna binevenite și apreciate.

OFERTĂ SERVICII DE PROMOVARE & EXPOZIȚIE

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi:
Maria CRANGĂ - Project Coordinator